H E J H O P P G U M M I S N O P P !

Jag älskar er mer en ord! Min fina lossas mamma, storebror och Pappa!
Vi är så jävla swag!

Fortsättning på bröllop del 1!


bröllop del 1


Jag lägger ut lite bilder från bröllopet, som bröllopsfotografen tog! För jag är ju så osmart så jag tappat bort min kamra laddare så vi ska köpa en ny, och då kommer alla foton jag har tagit! Puss

Fortsätter....

Nu åker jag till Min farsa..

.. så jag kommer inte kunna blogga nu eller imorgon, jo får se kankse kan göra ett litet inlägg från mobilen på landet! Men arnnars börjar jag stenhårt på lördag! för då kommer jag till mamma igen! Ja mycket hopp och trassel nu hahha nej då men kan inte skriva mer mamma står och vill åka (min bror med) ännu argare! Aja Puss
 

Känn dig fri!

Tjenare, Just nu sitter jag i mitt rum laddar upp lite bilder som kommer här neranför .. jag och mamma var ju i nynäshamn i hamnen och åt glass och tog lite kort på båtar och så Ja ni får väl se ;)
Nej men imorgon ska jag till mitt land (mammas land) Ute vid muskö! ska bli roligt har inte varit där på 13413 år sen typ haha..
Men först på morgonen ska jag hänga med pappa till jobbet en snabbis sen ska vi luncha med han kund hahahhaa ;) A sen så ska vi gå till banken och fixa ett bankomatkort till mig. Sen åker vi nog hem och packar sen kör pappa mig min kompis, Hampus och hans kompis kanske hihi nice! A sen blir det väl och slappa gå ner till sjön ja ni vet!
Men vi sover där tills på lördag sen på lördag ska jag hem till mami och sen ska vi ner och spela mini golf hela ligan (; Och då kommer även mycket kort! Puss

Bildbomb!
 
 
Bjuder på.. titta mina ögon ser drogade ut HEJDÅ!

Ye, some die young!


M I N D A T A H A R D A M P !

 
Skriver när jag kommer ttill morsan och då kommer en bildbomb! ska även berätta allt som har hänt med min data! Puss♥
 
 
 
Saknar handbollen otroligt mycket! FUCK MITT KNÄ-.- 
 
                                                    
 
 
 
 

M I N D A T A H A R D A M P !

 
Skriver när jag kommer ttill morsan och då kommer en bildbomb! ska även berätta allt som har hänt med min data! Puss♥
 
 
 
Saknar handbollen otroligt mycket! FUCK MITT KNÄ-.- 
 
                                                    
 
 
 
 

här ska en Rubrik stå ja!

Hehe jag behöver hjälp med att hitta en jeans väst! kort. Någon som säljer/vet vart man köper! Behöver verkligen en.
Skriv en kommentar om ni vet någon fin! Puss.


Allt som händer i sommar!

Tjenare sötisar!
Just nu sitter jag i mitt rum har precis varit ute och gått ett stort varv! Känns as skönt gjorde lite situps och armhävningar!

Men i det här inlägget tänkte jag berätta om allt jag ska göra i sommar!
I Sommar ska jag till Norge! träffa mina släktingar sjukt nice. Med pappa,Jessica,Melvin, Hampus och Hampus kompis Patrik! Vi ska vara där en vecka.. 
Sen kommer jag hem sen sover jag hemma en natt sen åker jag IGEN till Köpenhamn med mamma,Hampus,Måns,Amanda,Max,Lotta,Uffe! vi ska på Tivoli, vi ska vara där nere i 4 dagar tror jag :)
Sen ska jag till skarasommarland med mina kusiner Felicia,Sebastian,Hampus,Kasper(c) och deras Mamma! shiit kul! Love

Sen ska jag nog inte göra något mer, förutom grönan osv..
Men på Höstlovet ska jag till Turkiet! Då ska Anna kanske följa med!

Puss


Sorry man!

Hej, sorry för usel uppdatering! Ska börja blogga ordenkligt nu! Så ni kan titta in min blogg varje dag och har nya inlägg!

Just nu sitter jag här i mitt rum tittar på tv, idag har jag varit med Anna vi typ baka haha goooott nom nom nom!
Imorgon ska jag till Heron city och titta bio! Kärlek.
Men bloggar mer snart ska äta lite! Puss.

Godnatt bloggen!

Sovmorgon imorgon då!


Jag älskar dig Mamma!


Vi har gått igenom många svåra stunder, men båda har klarat det
Jag älskar dig. Du är mitt allt!

Skärholmens centrum!

Tjenare, idag har jag varit i skärholmens centrum. skulle handla avslutnings kläder ja men det var ju så moget att det fannss ju ingen kläning så det får bli ett par fina shorts och sen en fin vit blus o sen en jeans jacka! yeaah.
Men nu ska jag typ chilla titta på *en gång i phuket* hahha ^^
Puss.


Du och jag var som bästavänner. Nu är vi inget.

Det känns tungt men jag tror det är bäst för oss, jag har mycket att tänka på kanske förendra men ja du med, vi kanske ska ta en paus till båda har mognat lite. Vi behöver inte va så mycket vänner längre vi måste inte umgås. Jag har minnen jag har haft med dig och jag är nöjd. Tyvärr vänskap kan förstöra. Kom inte och säg nu att jag överdriver för det gör jag inte vi har gått igenom mycket.. mycket tjafs och så. HEJDÅ !
JAG ORKAR INTE!

Sjärnan fanns för oss, men nej!



Bilder från idag!










Panetoz!

Tjenare, sjukt taggad brud, ja klockan 21:00 kommer Panetoz och den slutar 24:00 men typ är dj tror jag :P yee! Ska dit med Ida och Anna.

Just nu sitter ja i mitt Rum med Anna thihi, snart är det bal för 9 utanför våran balkong typ!
A sen så kommer Ida vi ska fixa oss och sen gå :D Men jag bloggar snart måste å ääääätttaaa! Puss. ♥

Här ska det stå en Rubrik.

Tjenare, just nu sitter i mitt rum snackar skype, Idag har jag varit i skolan hade jävla tema dag så vi typ skulle göra olika stationer. Imorgon ska vi göra samma sak-.- as tråkigt men endå roligt ja ni vet (; På kvällen kommer det bli kung, Ska till sorunda festivalen med Ida Lindberg Och Anna sundström NAJS!
Panetoz kommer ju!  Sen ska jag typ hem till ida och  sova yee! (om jag får) Puss.

Vill ha rösten!


Nej men vadå KUNG i början!

Are you fucking serious.






Jag är stark, du är svag!

Vill ha tillbaka dig.

Tjenare, Just nu sitter jag i mitt rum har precis rensat mina kläder så det blev en hel svart sopsäck med kläder som ska till klädis! YEY
Men jag ska typ ta och sminka mig lite göra mig lite freeech sen ska jag nog tagga upp till byn tror jag får se helt enkelt ;) Imorgon är det skola sjukt taggad.. -.- nej men ja imorgon ska vi typ bara ha en ganska kort dag tror jag! :) och efter ska jag och titta på tränings match vårat lag har träningsmatch mot skuru fast kan ju inte vara med pågrund av mitt jävla säääääääär knä. Men jag ska försöka att ut och gå runt 30 minuter per dag så mitt knä inte anstränger mig så mycket för jag ska ju tillbaka och 'stor' rönka det!..
Men på Torsdag tror jag att jag ska in till stan och köpa avslutnings kläder har redan köpt skor typ enkla ballerina. Jag bloggar mer snart för måste gå ut med hunden.. :) Puss


Du och jag bree!


Dansa pausa!

Sorunda festivalen på tisdag Panetoz kommer dit NICE!


SWAG

Tjenare snyggingar!
Just nu sitter jag i mitt Rum och glor på Maraton fråga mig inte varför haha för det var för min pappa var med han hade svensexa så han skulle springa i en rosa liten baddräkt 1 mil så ja! hahahah gash pinsamt.. 
Men dom filmar ju typ bara dom som låg på första plats säääär.
Aja men idag så kom min lillebror ner till mig eftersom att pappa och Jessica skulle på svensexa/möhippa! Så vi passade han tills klockan typ 11:00 sen så skjussa vi upp han för Melvins Morfar och Ethel kom och skulle passa han på dagen/kvällen/natten. För pappa och dom kommer hem imorgon bitti!

Jag har ångest för jag har inte hittat något och ha på skolavslutningen.. Jaag ska nog åka in någon dag här typ på måndag eller Om vi slutar tidigt det gör vi väl ja det måste vi ja.. ska nog till hollister eller gina får se.
Men ska ut och äta nu. YEY MAAAAAAAT! Puss.

Bebiis!

Hörru, du måste flytta på dig..

Tjenare, förlåt för as dålig upptadering för mig, jag har typ ingen bra data hemma så jag får typ blogga när jag är hemma hos mamma. Aja idag har vi haft Friluftsdag och jag dog nästa nej men hur fan tänker lärarna det var as kallt as mycket regn så finns det inte ens ett jävla tak fuck..  Men sen när jag kom hem vid typ 13:00 så tog jag tempen och vafan har jag jo ha 39.4 typ jävla shiit så nu  blir det titta på film och bara chilla imorgon ha det bra. Puss♥


Omg va sööt.


RSS 2.0